Komunikacija

Pranešimai spaudai ŽINIASKLAIDAI

(8 37) 788 004 komunikacija@keliuprieziura.lt
18 / 10 / 2019 Kelininkai pasiruošę žiemos sezonui AB „Kelių priežiūra“ pradeda žiemos sezoną – budėtojai nepertraukiamai stebi Lietuvos kelių dangos būklę, meteorologines prognozes ir yra pasirengę bet kurią akimirką siųsti kelių priežiūros techniką. 19 / 09 / 2019 STT analizė leidžia kryptingai judėti teisinga linkme Atsižvelgdama į žiniasklaidoje paskelbtą informaciją, kad Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) pareigūnai išanalizavo AB „Kelių priežiūra“ korupcijos rizikas dalyvaujant viešuosiuose pirkimuose ir nustatė... 10 / 07 / 2019 „Kelių priežiūrai“ vadovaus Rolandas Rutėnas Lietuvos valstybinius kelius prižiūrinčiai akcinei bendrovei „Kelių priežiūra“ vadovaus Rolandas Rutėnas. Jis pakeis iki šiol laikinas generalinio direktoriaus pareigas ėjusį Darių Zaliecką. 13 / 03 / 2019 Švedijos ekspertai įvertinto kelių priežiūrą Lietuvoje Saugiausių kelių šalimi Europoje tituluojamos Švedijos ekspertai pasidalino nuomone ir patarimais apie Lietuvos kelių priežiūros kokybę. Jų teigimu, siekiant toliau gerinti vairavimo sąlygas šalies... 04 / 02 / 2019 Kelininkai dirba visu pajėgumu Dėl besitęsiančių kritulių, besiformuojančio plikledžio kelininkai dirba visu pajėgumu – valstybinės reikšmės kelius valo ir barsto 241 priežiūros mechanizmas. 17 / 01 / 2019 Kelininkai skelbia ekstremalią padėtį Kelininkams žiema prasidėjo anksčiau nei įprastai, permainingos oro sąlygos negaili iššūkių. Atsižvelgdama į pastarosiomis dienomis vyravusius žiemos reiškinius, valstybės reikšmės kelius prižiūrinti... 16 / 01 / 2019 Šįvakar didelė tikimybė lijundrai Vairuotojai perspėjami, kad vakare apie 17–18 val. atslinks mišrių kritulių zona į Vakarų regioną ir toliau judės rytų-šiaurės rytų kryptimi per visą šalį pavirsdama lietumi. Rytų regioną ji turėtų... 04 / 01 / 2019 Kelininkų ir vairuotojų laukia išbandymai Stiprus snygis, apimantis visą Lietuvą, blogina eismo sąlygas. Kelių priežiūros valdymo centras informuoja, kad eismo sąlygos sudėtingos visuose keliuose: danga padengta sniego sluoksniu, vietomis... 03 / 01 / 2019 Kelininkai perspėja: vietomis keliai slidūs Dėl besitęsiančio snygio ir pustymo didžiojoje šalies dalyje valstybinės reikšmės keliai padengti prispausto ar pažliugusio sniego sluoksniu, vietomis susiformavęs plikledis. Vakarų Lietuvoje... 02 / 01 / 2019 „Kelių priežiūra“ pertvarkyta į akcinę bendrovę Informuojame, kad nuo 2019 sausio 1 d. valstybės įmonė „Kelių priežiūra“ pertvarkyta į akcinę bendrovę.

Daugiau žiniasklaidai

Eismo informavimo centras

Veikia 24/7. Kreiptis dėl kelių priežiūros valstybiniuose keliuose:
barstymas, valymas, kliūtys kelyje ir pan.